Transport Mishap

Transport That Crashed Zabití 13 měl ukončené záznamy

Duchovní šéf Madhjapradéše Mohan Yadav sdělil své sympatie a požádal o test, stejně jako o odměnu ₹ 4 lakh pro skupiny 13 zabitých a 50 000 ₹ pro každého z 18 zraněných.


Bhópál: Třináct lidí koplo do kbelíku a 18 bylo zraněno poté, co předchozí večer exluzivní transport vybuchl ve světlicích poté, co narazil do náklaďáku v madhjapradéšské Guně. Přeprava, kterou vlastnil průkopník BJP Dharmendra Sikarwar, měla neplatná prohlášení o zdraví a ochraně a kolem roku 2021 se neplatily poplatky za ulici.

Duchovní představitel Madhjapradéše Mohan Yadav to považoval za „strašnou událost“ a řekl, že požádal o test. Slíbil "tvrdou aktivitu" proti těm spolehlivým. "Jsem v neustálém kontaktu s krajským úřadem a SP (správcem policie). V tuto chvíli jsem na návštěvě u Guny," řekl.

"Pokusíme se zaručit, že se taková událost nebude opakovat. Vyžádal jsem si žádost. Snažíme se zjistit data o udělení přepravy a jak k neštěstí došlo."

Pan Yadav sdělil své sympatie skupinám zabitých a požadoval odměnu ₹ 4 lakh pro každou pro tyto rodiny a 50 000 ₹ pro každého z poškozených.

Madhya Pradesh Guna Transport Mishap: Jaká byla dohoda?

Policie uvedla, že transport směřoval z Guny do Aronu, které jsou od sebe vzdáleny asi 40 km. S přepravou asi 30 cestujících a řidičem a průvodcem vyrazilo ve 20 hodin. K nárazu došlo ve 20:30.

Transport se po nehodě rozrušil a vybuchl ve světlice, uvedly policejní orgány.

"Při maximální rychlosti se srazil s vykladačem. Z místa jsme získali 12 těl (a) 14 zraněných cestujících bylo převezeno na místní kliniku," řekl policejní úředník Guna Vijay Kumar Khatri.

Po uhašení požáru se podařilo získat třinácté tělo, které bylo přijato za řidiče.

Odpovědi BJP Jyotiraditya Scindia

Asociace kněz Jyotiraditya Scindia, předchozí poslanec Guna Lok Sabha, označil neštěstí za „obtížné“.

Comments

Popular posts from this blog

one of the trusted brands

Der Escortservice Heena kann Ihnen eine Vielzahl atemberaubender

past conviction looks antique